ENTER YOUR KEYWORDS

Welkom op onze website!

Wij zijn Jordi, Lisanne, Elin en Evi Voort. We zijn als vrijwilligers aan de slag in Namibië. Voordat we verder ingaan op het werk dat we doen, eerst wat achtergrond informatie.

We komen uit Den Ham, een dorp in Oost Nederland. In 2013/2014 hebben we negen maanden vrijwilligerswerk gedaan in Ghana. We waren toen uitgezonden door Togetthere – een programma van Icco en Kerk in Actie. In Ghana hebben we ons ingezet voor het AMO Programme, een lokale organisatie die lesmaterialen ontwikkelt en verspreid. De tijd in Ghana was een bijzondere en mooie tijd die ons gevormd heeft.  

We zetten ons nu opnieuw in voor mensen in Afrika die in armoede leven. Lisanne is leerkracht in het basisonderwijs en Jordi heeft een bedrijfskundige achtergrond. Elin babbelt er al vrolijk op los en kan inmiddels ook haar eerste woordjes Engels. Evi is december 2020 geboren in Namibië. We zien het als een opdracht van God om te werken aan gerechtigheid. Via het diaconaal project in Den Ham kwam Beautiful Kidz op ons pad, waardoor we nu onze handen uit de mouwen steken in Namibië!

Op deze website kun je onder andere informatie vinden over de organisatie Beautiful Kidz, het land Namibië en op welke manieren je ons kunt ondersteunen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (dit kan via de Homepage van deze website).

Klink hieronder op NEXT POST om de rest van het waarom, hoe en wat te lezen

NEXT POST